3 forskellige typer varmekilder

30 september 2021
Steffen Hansen
image

Vil du gerne have varme i dit hjem, og samtidig være bæredygtigt? Hvis ja, så frygt ej. Der findes heldigvis nogle varmekilder, der er mere eller mindre bæredygtige. Vi har samlet tre varmekilder, der måske vil passe godt til dit hjem. Hvis du vil vide mere om bæredygtige varmekilder, så læs med her.

Jordvarme

Jordvarme er en rigtig bæredygtig varmekilde, da det er et anlæg, der bruger energien fra jorden til at opvarme dit hjem. Jordvarmeanlæg installeres, som navnet antyder, i jorden ved dit hus. Det eneste krav der skal være opfyldt, for at du kan få jordvarme er, at der selvfølgelig skal være plads rundt om huset til jordvarmeanlægget. 

Hvis jordvarme lyder som noget for dig, så kan du tage kontakt til din nærmeste forhandler. Vi anbefaler at du klikker ind på https://www.billigventilation.dk/. Her kan du læse meget mere om varmekilder, og de kan give dig rådgivning og vejledning til, hvilken varmekilde der passer perfekt til dit hjem. Du vil helt sikkert finde noget, der passer til dine behov. 

Varmepumpe

En anden meget bæredygtig varmekilder er varmepumper. Der findes to forskellige typer varmepumper. Den ene type varmepumpe er gode til mindre boliger, eller som supplement til andre varmekilder, da den kun varmer luften i hjemmet. En varmepumpe installeres på huset, hvor den suger udendørs luft ind, og opvarmer det, hvorefter det bliver sendt ind i hjemmet som dejlig varm luft. Den anden type varmepumpe er en, der både opvarmer luften, men også vand i dit hjem. 

Pillefyr

En tredje bæredygtig varmekilder er pillefyr. Pillefyr kan varme både vand og rum op. Et pillefyr bruger træ som brænde. Vær dog opmærksom på, hvis du anskaffer dig et pillefyr, at du skal bruge penge på brændsel, og at det skal påfyldes regelmæssigt i modsætning til de to andre varmekilder, der blot kræver installation. 

Flere Nyheder