badekar reparation

Badekar reparation – når badekarret skal skinne igen

Et badekar i eget badeværelse er den rene og skære luksus – især hvis det har en vis størrelse. Er du blandt de heldige som er i besiddelse af et lækkert rummelig badekar nyder du sikkert et langt, varmt karbad fra tid til anden.

Et sådant er nemlig utroligt afslappende. Man kan nærmest mærke hverdagens stress forsinde op i de velduftende dampe fra det varme vand, som kan være tilsat helsebringende urter, blødgørende salte eller olier i varierende dufte. Og så sover man som en baby efter et varmt karbad i den hyggelige hjemmespa!

Hjælp, mit badekar er slidt og ulækkert – hvad gør jeg?

Dette forudsætter selvfølgelig at emaljen i det pågældende badekar er stærk og intakt. Med tiden bliver langt de fleste badekar dog slidt, hvilket kan medføre en nedslidning af emaljen. Denne slitage udmønter sig som oftest i grimme misfarvninger, ridser og skrammer.

Aflejringer fra det kalk og okker, som findes i det danske vand, vil sætte sig i gullige og ru plamager rundt omkring på karrets inderside. Her kan de danne den perfekte grobund for bakterier og svamp samt andre mikro organismer som potentielt er sygdoms fremkaldende. Og det samme gælder for de ridser, revner og sprækker som kan opstå i den før så smukke hvide emalje.

Et sådant badekar er langt fra befordrende for den gode wellness oplevelse. Derfor vælger mange bolig ejere at skille sig af med badekarret så snart det når dette stadie af slitage. Men det er en dyr og tidskrævende løsning – især hvis du rent faktisk sætter pris på at være i besiddelse af et badekar.

Du kan i stedet vælge at lade dit badekar reemaljere. Ved en reemaljering forsynes karrets inderside med en ny stærk emalje – og så kan du atter bruge det til luksus og wellness! Læs mere på https://www.ny-emalje.dk/ 

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *