Proteinpulver

Byg kroppen op ved hjælp af proteinpulver

Ønsker du at maksimere udbyttet af din træning – for eksempel i form af vægttab eller øget muskelmasse? Så kan du prøve at skifte et eller flere af ugens måltider ud med proteinpulver.

Hvad er proteinpulver?

Protein er et vigtigt makronæringsstof, der hjælper med at opbygge muskler, reparere væv og fremstille enzymer og hormoner. Brug af proteinpulver som kosttilskud kan også hjælpe mennesker som ønsker at tabe sig samt mennesker som ønsker at tone deres muskler og opbygge mere muskelmasse – for eksempel atleter og body buildere.

Proteinpulver er en pulveriseret udgave af protein som især stammer fra planter – for eksempel sojabønner, ærter, ris, kartofler eller hamp – æg eller mælk, fra hvilken kasein eller valleprotein kan udvindes.

Proteinpulver kan indeholde tilsat sukker, kunstig aroma, elektrolytter, fortykningsmidler, vitaminer og mineraler. Mængden af proteinpulver i en portion kan variere mellem 10 og 30 gram. Proteinpulver findes ofte i kosttilskud som er designet til opbygning af muskel masse, og i kosttilskud målrette vægt tab. Den først nævne variant vil indeholde relativt mere protein end den sidst nævnte.

Hvordan bruges proteinpulver?

Proteinpulver er et uhyre populært kosttilskud, og samtidig et af de mest gennemtestede på markedet. Der er ingen påviste risici i forbindelse med anvendelse af proteinpulver som kosttilskud så længe dette foregår efter forskrifterne. Rent proteinpulver må for eksempel ikke gå ind og erstatte flere måltider på daglig basis, men kan fint fungere som en erstatning for et enkelt måltid – for eksempel din aftensmad på de dage hvor du gerne vil træne lige efter arbejde.

Fordelen ved proteinpulver frem for et solidt måltid proteinholdig kost er at det ikke ligger så tungt i maven, og er mere let optageligt hvilket betyder at du hurtigere får glæde af proteinerne i forbindelse med træningen.

Du kan læse mere om proteinpulver, og bestille proteinpulver online, hos Only Approved på Only-Approved.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *