parterapi

Den svære kærlighed

Kærligheden er en af de mest givende følelser for os mennesker. Hvis vi har kærlighed i vores liv, kan vi klare de fleste bump på vejen og de skrammer vi udsættes for igennem livet. Kærligheden får os til at se meningen med livet, og ofte er det kærligheden, som er den største faktor i forhold til glæde i hverdagen. Flere studier viser da også, at dem, som lever i et sundt parforhold, lever længere, end dem der lever alene – eller i et dårligt parforhold. Det er blandt andet fordi den mentale sundhed er bedre, når man har en at dele hverdagen og sine problemer og glæder med. 

Kærligheden er derfor en vigtig post at være opmærksom på, og det er i særdeleshed vigtigt, at give den lov til at fylde. Men hvad vil det egentligt sige, at være i et sundt parforhold? hvad skal der til, for at kunne dele sit liv med en anden, og hvad skal der til, for at give kærligheden varig mulighed for at blomstre? Selvom kærligheden er skøn og givende er den nemlig ikke altid nem. Nogle gange virker den endda så uoverskuelig, at man har lyst til at give op og gå sin vej. Så hvad gør man i de svære tider, og hvordan holder man sammen på trods af forbudte følelser, svigt og sorg?

Disse spørgsmål kan du og din partner få hjælp til at besvare hos en parterapeut. Det er en rigtig god ide, at få sat ord på problemerne, før de for alvor får lov til at udvikle sig og skille jer ad. Hos en parterapeut kan i få hjælp til at sætte de svære samtaler igang. Samtidig kan i få nogle redskaber, som kan hjælpe jer i de kommende samtaler i fremtiden, så i kan løse konflikter på en konstruktiv og kærlig måde.

Hos http://www.parterapi.info/ finder i en dygtig og professionel parterapeut.