Der er nogle tider, hvor der er flere på Excel kurser end andre

21 juni 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Du kender det måske fra, når du skal søge bolig, at der er nogle gange, hvor der er mange studerende, som der flytter på tværs af landet for at bo tættere på deres studie, de flytter hjemmefra, eller de er færdige med studiet, så de skal have en anden bolig, fordi de har fået flere penge, nu hvor de har fået et arbejde, eller de tidligere boede i en studiebolig.

Så oplever man en sæson for, at der er mange boliger, der skifter hænder.

Måske kender du mere til, at der er nogle perioder, hvor man kan få fat i nogle produkter end andre, om det er julepynt eller nye og friske jordbær: Disse falder sjældent sammen samtidig.

excel kurser

Dette lærer man med tiden at kende til, så man ved, hvornår der er sæson for noget.

Måske kender man det ligefrem fra ens eget arbejde, som der af den ene eller anden grund kan være sæsonbetonet.

Så var der flere på dette Excelkursus, end man havde regnet med

Lad os så sige, at du skal starte på et studie eller et arbejde, hvor der er meget arbejde med Excel, så man undersøger sådan noget med et Excel kursus København, fordi man kan se, at man ikke ved nok i forvejen og gerne vil være parat til dette studie eller arbejde, så man kan være bedre med.

Så skal man nok regne med – specielt i København – at der er andre end dig, der har fået samme idé, og hvis man har fundet et sted, hvor det er populært at tage dette kursus fra, så er der bestemt nok også mange andre, som der gør det samme.

Derfor kan man opleve, der er mange, der hurtigt optager disse kurser, som det ellers ikke ville ske på andre tidspunkter, for der er simpelthen sæson for den slags.

Flere Nyheder