Få er godt tilbud på en træterrasse

08 februar 2022
Lotte Hindsberg

advertorial

Går du med planer om at bruge sommeren på at sidde på din nye terrasse er det en god ide at starte med at indhente flere træterrasse tilbud for lokale tømrer. Dermed sikre du dig et overblik over prisniveauet og du kan nemmere finde det bedste tilbud.

Du kan også med fordel få tømrerne til at komme med forslag til hvordan du kan få bygget din træterrasse. Ved siden af at have erfaring med at bygge terrasser og en kæmpe viden omkring de forskellige træsorter, har han også mulighed for at give råd og vejledning, når det drejer sig om hvordan din terrasse skal se ud. Det er vigtigt at den passer til huset og ikke bliver alt for stor.

terrasse pris

Overdækket terrasse eller ej

Når du tænker på at få bygget en ny terrasse er det en god ide også at overveje om du skal have den overdækket. Enten helt eller delvist. En overdækket terrasse har den fordel, at du stadig kan bruge den selvom det blæser eller små regner. Den er god at sidde i læg i det tidlige forår, hvor man bare må komme ud og sidde og nyde den første sol.

Det gør det også muligt at sidde ude og grille om sommeren, selvom vejret ikke er helt perfekt. I kan også vælge blot at have gang i grillen og så sidde indendørs i varmen. Det gør det muligt at grille hele året rundt, da grillen står i læ.

Snak med din tømrer om hvilken type træ du skal have bygget den i. Der er stor forskel i pris og holdbarhed. Er du ikke typen der er god til at vedligeholde, bør du vælge en træsort der ikke trænger til den store vedligeholdelse. Din tømrer kan rådgive dig til hvilke typer af træ du bør vælge og hvilke du bør fravælge.

Flere Nyheder