gulvafslibning Nivå

Få flotte gulve i dit nye hjem med en professionel gulvafslibning i Nivå

Har du og din familie netop købt bolig i det nordsjællandske – nærmere betegnet Nivå – har I meget at se frem til. Nivå er en af de mere attraktive småbyer i Fredensborg Kommune, og er med sin kystnære beliggenhed aldeles velegnet for familien som sætter pris på skov, strand og højt til himlen.

Der ud over er området omkring Nivå og Kokkedal berømt for sine mange gode skoler, børnehaver og vuggestuer, lige som kommunen formelig vrimler med stærke kultur, sport og fritids tilbud. Og så er der med Kystbanen eller via motorvejen ikke langt til den store by.

Sæt boligen i stand inden I flytter ind

Uanset om familiens nye hjem udgøres af en stor villa, et lækker parcelhus eller en af de mange eftertragtede ejerlejligheder i Nivå er I sikkert ivrige efter at få lov at flytte ind. Men her er det en god idé at træde et skridt tilbage og overveje om ikke det kunne betale sig at vente et par uger.

På den måde giver du nemlig diverse håndværkere de bedste forudsætninger for at renovere vægge, gulve, lofter og indvendigt træværk. I har således en ganske enesteånde chance for at få sat boligen flot i stand mens stuer og værelser stadig står tomme. Og det vil I ikke fortryde når først familien er flyttet ind og har genoptaget sin hverdag.

Lad en dygtig gulvsliber forestå afslibning af gulve

Foruden maling af vægge, lofter og træværk er det oplagt at sætte trægulvene i boligen flot i stand inden I rykker ind. Med hjælp fra en dygtig gulvsliber kan de slidte trægulve faktisk komme til at stå som var de ganske nylagte. Og med den rette efterbehandling kan gulvene få præcis det udtryk I ønsker. Du kan altid booke en gulvafslibning i Nivå hos DBF Gulvservice via hjemmesiden dbf-gulvservice.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *