Find en BH der passer

01 april 2022
Marie Pedersen

advertorial

Undertøj er ikke bare undertøj, og det kan til tider være en jungle at finde rundt i alle de typer BH’er og trusser, der findes. Skal du vælge push-up, bralette og skal det være med eller uden blonder? Her er 3 tips til dig, der endnu ikke har fundet den helt rigtige BH.

Hverdag eller fest

For de fleste kan det være rart at have BH’er som man går med til hverdag, og BH’er som man bruger til lidt mere særlige lejligheder. For selvom BH’en er gemt væk under tøjet, så vil langt de fleste kvinder nikke genkendende til, at der er noget særligt ved at iføre sig den flotteste BH, man ejer. Til hverdag kan det være rart, hvis BH’en er behagelig og ikke føles alt for stram. Her kan det være en fordel at vælge en bralette, som er en BH uden bøjle. En bralette egner sig især godt til kvinder med små bryster.

Besøg love-lingeri.dk og find din næste BH.

Find den rigtige størrelse

Din BH bør have den helt rigtige størrelse, da en BH i en forkert størrelse vil give ubehag og gener. Du kan ofte få hjælp i en undertøjsforretning, når du skal finde din størrelse. Når først du kender din egen størrelse, er det nemmere at købe BH’er, og du kan nemt købe BH’er på nettet. BH’en skal som udgangspunkt kunne lukkes i det yderste spænde, da den med tiden vil blive løsere.

love lingeri

Styling tips

Hvis du går i en lys T-shirt eller bluse, og du ikke vil have at din BH er tydelig, kan du med fordel anskaffe dig en nudefarvet BH, der matcher din hudfarve. Kan du derimod godt lide at vise lidt af din BH som en flot, sensuel detalje, kan en blonde BH og en nedringet trøje skabe et look, der både er elegant og sexet på samme tid. 

Flere Nyheder