træpiller kolding

Køb kvalitets træpiller i Kolding

Fyrer du med træpiller? Så kan du med fordel læse med i det følgende. Du bør nemlig ikke overlade valg af træpiller til dit pillefyr til tilfældighederne.

Hvilke træpiller skal jeg købe til mit pillefyr?

Når du skal ud og finde brændsel til dit pillefyr skal du selvfølgelig kende specifikationerne på dette. Træpiller findes i forskellige størrelser – og det er vigtigt at du vælger piller i den rette størrelse.

Der ud over bør du vælge træpiller med en høj brændværdi. Dette sikrer at du får mest muligt for dine penge når du fyrer med træpiller. Vælger du piller i høj kvalitet minimerer du også udviklingen af sod og slagger. Og så holder dit pillefyr længere uden konstant at skulle renses, repareres og vedligeholdes.

Fyr klima og miljø venligt med træpiller

En anden bonus ved at vælge kvalitets træpiller er at du skåner klimaet og miljøet. Vælger du træpiller som er fremstillet af træ fra skandinaviske skove minimerer du transport tiden og dermed den udledning af CO2 som sker i forbindelse hermed.

Samtidig får du træpiller med en høj brændværdi, hvilket som nævnt oven for er en kæmpe fordel for din pengepung såvel som for fyrets sundhed. Og af samme grund bør du vælge træpiller fra en pålidelig forhandler i nærheden af dig.

Hvor kan jeg købe træpiller i Kolding?

Hvis du leder efter en god leverandør af træpiller i den sydlige del af Jylland, nærmere betegnet nær Esbjerg, Ribe, Haderslev, Vejen, Kolding eller Vojens, kan du for eksempel vælge MRpiller.

Hos MRpiller kan du købe træpiller i top kvalitet, i størrelserne seks millimeter eller otte millimeter. Træpiller fra MRpiller er fremstillet af det bedste træ fra skove i Skandinavien, og kvalitets tjekkes løbende.

Du kan læse mere om MRpiller, og bestille træpiller til levering eller afhentning, på mrpiller.dk