lær reiki

Lær alt om Reiki healing

Går du og drømmer om at lære at kunne heale? Så er du måske et skridt tættere på drømmen, når du har læst denne artikel. Faktisk er det sådan at alle mennesker er i stand til at heale enten helt ubevidst eller bevidst. Der kan være forskel på, hvor meget eller hvor lidt man kan heale, da man jo også bruger energi på det selv. Det kan på mange måder sammenlignes med, når vi trøster eller viser omsorg for andre, som de får mere energi og glæde af. 

Der findes i dag en række forskellige former for healing. Healing er særdeles blevet populært blandt unge som ældre med tiden, da vi jo lever i en verden hvor tid er luksus. Healing handler om at skabe tid og energi til sig selv og sin krop. 

Hvad er Reiki healing?

Reiki healing er et af de mest anvendte og populære metoder for healing. Det stammer oprindeligt fra Japan i det forrige århundrede. Det blev særlig anvendt efter anden verdenskrigen, hvor der var en kvinde der blev helbredt for kræft i Tokyo af denne behandling. Sidenhen praktiseres Reiki healing rundt i hele verden, hvor det for alvor kom til Danmark tilbage i 1984. 

Reiki healing er noget alle kan lære, da den er enkel og naturlig. Det handler i stor grad om håndlæggelse. Reiki healing kan heale børn, planter, dyr og alt andet som du kan lægge en hånd på.

Reiki healing skal oversættes som universets energi. Det er derfor en healingsmetode, hvor du ikke bruger din egen energi.

Her kan du lære Reiki healing

Er du blevet nysgerrig på at vide mere om Reiki healing eller lære det selv? Så kan du med fordel besøge christo.dk. Her kan du tilmelde dig undervisning i Reiki healing eller få opklaret evt. spørgsmål dertil.

Lær Reiki healing her.