Nem aftensmad med måltidskasser

14 april 2021
Astrid Pedersen

Savner du inspiration til at lave lækker og varieret mad til hele familien til hverdag? Ender I alt for tit med den samme gamle spaghetti med kødsovs – eller står den lidt for tit på pizza, burger og anden take away? Så kan det være at du skal få lidt mere liv i køkkenet med en lækker måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad.

Hvad er en måltidskasse?

En måltidskasse er en kasse spækket med lækre, friske ingredienser som du skal bruge for at lave velsmagende retter til hele familien.

Måltidskasse kommer i forskellige former. Visse måltidskasse fra bestemte leverandører består udelukkende af råvarer som kræver at du tilberede måltidet helt fra bunden. Men med en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad er meget af forarbejdet gjort på forhånd således at du skal bruge mindst mulig tid på at lave mad. På den måde bliver madlavning nem og simpel – og børnene kan også være med i køkkenet!

Hvilke slags måltidskasse kan jeg få hos Kokkens Hverdagsmad?

Kokkens Hverdagsmad tilbyder måltidskasser i forskellige kategorier. Du kan for eksempel selv vælge hvor mange dage om ugen du vil benytte en måltidskasse i forbindelse med madlavning. Du kan for eksempel vælge en måltidskasse med hovedvægten lagt på grøntsager, og du kan altid udskifte en ret i din måltidskasse med en fiskeret.

Mængden af forarbejde som skal udføres før maden er klar til servering varierer de enkelte typer måltidskasse imellem. Generelt vil kokken have gjort det meste af arbejdet for dig når du vælger en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad.

Hvorfor skal jeg bruge en måltidskasse?

Måske tænker du at det virker dyrt og besværligt med en måltidskasse. Men her skal du tænke på at mængden af råvarer i en måltidskasse er nøje afmålt, hvorved du undgår madspild. Og så bliver din måltidskasse leveret lige til døren. Læs mere om måltidskasser Kokkens Hverdagsmad på kokkenshverdagsmad.dk.

Flere Nyheder