it rekruttering

Professionel IT rekruttering til din virksomhed

Står du som leder og skal bemande et projekt – og ser du i den forbindelse et behov for at hive eksterne kompetencer ind over? Så bør du lade et professionelt IT rekrutterings bureau forestå den nødvendige procedure i forbindelse med headhunting eller rekruttering. På den måde kan du være sikker på at få så bredt et felt af kvalificerede kandidater som overhovedet muligt, samtidig med at dygtige og erfarne konsulenter vil varetage alt hvad der handler om samtaler og screening af din nye medarbejder.

Med et rekrutterings bureau, som er specialiseret inden for IT rekruttering, ved hånden er du godt rustet til at finde din næste freelancer. Og så slipper du selv for at skulle sætte alt for megen tid og mange ressourcer af til selve rekrutteringen.

Hvem kan hjælpe mig med IT og SAP konsulenter?

Hvis du er på udkig efter dygtige og kompetente freelance konsulenter med speciale inden for IT og SAP kan du med fordel kontakte Accuro ApS.

Accuro ApS har mange års erfaring inden for rekruttering af såvel specialister som ledere og nøglemedarbejdere til større virksomheder. Accuro ApS kender nødvendigheden af et indgående kendskab til firmaets målsætninger, visioner og DNA, og sætter derfor en stor ære i at komme ind under huden på virksomheden til hvilken der skal rekrutteres.

I Accuro ApS’ brede portefølje af glade og tilfredse kunder finder du blandt andre DSB. TopDanmark, Danfoss, IBM, Nordea og Vestas. Disse kunder benytter gerne Accuro ApS i forbindelse med rekruttering af medarbejdere såvel som freelance konsulenter til deres IT og SAP afdelinger. Og Accuro ApS rammer altid plet med de udvalgte kandidater.

Accuro ApS har adgang til nogle af de største Search and Select databaser, fra hvilke mange af de relevante kompetencer hentes. Du kan læse mere om rekruttering af IT specialister gennem Accuro ApS på hjemmesiden accuro.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *