Gulvsliber Vejle

Sådan gør du klar til, at der kommer en gulvsliber

Sådan gør du klar til, at der kommer en gulvsliber

Når du har bestilt, at der skal komme en gulvsliber hjem til dig i Vejle og slibe dit gulv, er det vigtigt, at du sørger for at gøre klar til det, inden vedkommende kommer. Du skal minimum gå i gang dagen før, men det er en god ide, at du starter endnu tidligere. Først og fremmest skal du sørge for at flytte alle dine møbler, så det er muligt for gulvmanden at komme til. De skal flyttes ind i et andet rum, så de ikke står i vejen, og så de ikke bliver fyldt med støv fra slibningen. 

Når du har flyttet dine møbler, er det vigtigt, at du sørger for at få gennemgået dine gulve. Det kan være, at der er kommet skrammer eller mærker, der skal repareres, eller at der er søm, der skal bankes på plads. Det er vigtigt, at du får gjort det, inden gulvmanden kommer, så han bare kan gå i gang, når han kommer. 

Inden gulvmanden kommer er det også vigtigt, at du sørger for at finde ud af, hvilken form for efterbehandling du vil have. Der findes flere forskellige former for efterbehandling, og de har hver især deres fordele og ulemper.

Lak er den mest holdbare, men du har ikke mulighed for at reparere bare et enkelt område. Lud og sæbe er mere sensitive over for støv, snavs og skader, men giver dit gulv et meget sart og fint udtryk. Olie er en god mellemvej, der ikke er lige så holdbar som lak, men langt mere robust end lud og sæbe. Derudover er der den fordel ved det, at du kan reparere enkelte pletter i det. 

Endelig kan det være værd for dig at overveje, hvor du selv og resten af familien skal være, når gulvmanden i Vejle kommer. For det larmer og støver, og det kan derfor være rart, at I ikke skal bo i boligen i perioden.