Træsko er ikke kun en landlig ting

07 juni 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Når snakken bevæger sig over på sådan noget som træsko, så ser man måske nogle landmænd for sig, der har pløret dem til med jord og andet skidt samt gødning fra laden, og der stikker måske noget hø ud af dem.

Træsko er meget ens, og man finder dem som regel i byggemarkeder med videre, hvilket siger noget om, at folk som regel er den konservative slags, der ikke tænker på udseendet, da de bare skal virke, og der er ingen grund til at ændre for meget på dem.

Nogle mennesker af den type er heller ikke meget for at udskifte deres træsko, for nu er de gået til, og de har svært ved at forestille sig, at de skal vænne sig til et nyt par, så de vil hellere forsøge at fikse dem gamle, indtil de decideret falder fra hinanden.

træsko

Træsko er også at forekomme i bymiljøet

Men der findes også mange andre steder, hvor man kan købe træsko, og her er der gjort lidt mere ud af udseendet.

Der er også folk, der kan lide at pynte dem, og så er det måske endda deres favoritfodtøj at have på, når de går indenfor, hvorfor aldrig bevæger sig ud.

Træsko har også deres perioder, hvor de kommer på mode, hvorfor man kan se dem blive brugt, når folk går i byen.

Som du nok kan regne ud på de beskrivelser herover, så er der tale om hippe byfolk, der har en anderledes indgangsvinkel til dette fodtøj.

Det siger noget om den mangfoldighed, som sådan en træsko kan have, hvorfor de appellerer til mange forskellige slags mennesker.

Så hvis du tror, at træsko udelukkende er forbeholdt folk på landet, der træder rundt i nogle ret så ødelagte af slagsen, så tager du så grueligt fejl.

Du kan selv kigge efter næste gang, når du spotter nogle træsko, hvor det så sker henne.

Flere Nyheder